logo-efthimiouΤο γραφείο μας ιδρύθηκε το 2005 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται γύρω από την έκδοση οικοδομικών αδειών, την εκπόνηση μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών κυρίως έργων.

Το τεχνικό γραφείο ιδρύθηκε το 2005 στην Αθήνα από τον Ευθυμίου Θεόδωρο, Διπλωματούχο πολιτικό μηχανικό ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1999 μαθαίνοντας την τέχνη και την επιστήμη του μηχανικού δίπλα σε μεγάλα ονόματα Δομοστατικών μηχανικών της εποχής συνεργαζόμενος με εταιρείες  πτυχίων  Ε’ Τάξης .

Από το 2005 εώς και το 2009 διετέλεσε project manager  σε έργα  όπως ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε (11.000 τ.μ. στην Παιανία Αττικής) , σε συνεργασία με αρχιτεκτονική εταιρεία Ε’ Τάξης.

Σαν μετεξέλιξη του κεντρικού γραφείου δημιουργήθηκε το υποκατάστημα σε στρατηγική θέση στην Ήπειρο για τη παροχή της τεχνογνωσίας που αποκομίσαμε.

Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα, η μεθοδικότητα, η ευρηματικότητα, καθώς και η τεχνογνωσία των υλικών και των κατασκευαστικών μεθόδων συνέβαλαν ώστε το γραφείο  να έχει μελετήσει και να επιβλέψει πληθώρα έργων  μέχρι σήμερα.

Με οδηγό μας την πολύπλευρη και ευρεία γνώση που απαιτεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού, την πολυετή εμπειρία μας στην κατασκευή ιδιωτικών, την συνεχή επιστημονική κατάρτιση κι αδιάκοπη ενημέρωση για το χώρο της οικοδομής, καταφέραμε να εγγυόμαστε για την άμεση  και σωστή διεκπεραίωση των εργασιών που αναλαμβάνουμε.

Συμβουλεύουμε και συζητάμε με τον πελάτη μας κάθε του ανάγκη και προβληματισμό, ώστε να διασφαλίζουμε την μέγιστη ποιότητα , και την προστασία πάνω από όλα της περιουσίας του.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και τα έργα μας αφορούν:

  • Μονοκατοικίες
  • Συγκροτήματα κατοικιών
  • Κτίρια γραφείων
  • Καταστήματα
  • Ξενοδοχεία

Κατοικίες: Σχεδιάζουμε το σπίτι σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Μοντέρνο, κλασικό ή παραδοσιακό στιλ, δίνοντας έντονη ή αρμονική αισθητική ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Μεταλλικές Κατασκευές: Η εξειδίκευση στίς στατικές μελέτες  μεταλλικών κατασκευών κτιρίων είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του γραφείου